Over ons

Eureka Logistiek is een jong en dynamisch bedrijf

Wij nemen al uw zorgen uit handen

Hallo, ik ben Geert van Dongen. Eigenaar van Eureka Logistiek in Zeeland. In 1997 heb ik Eureka logistiek opgericht. Met de gedachte dat er voor ieder transportprobleem een oplossing is. Na 20 jaar mag ik stellen dat dit ook zo is. Het geeft voldoening om problemen van onze klanten naar tevredenheid op te lossen.

Over de weg, over water of door de lucht. Als u nog steeds op zoek bent naar de juiste transporteur, heeft u deze nu gevonden. Wij nemen al u zorgen uit handen!Wat kunt u van ons verwachten?

Wij nemen al u zorgen uit handen, wij zoeken voor al u transportproblemen de juiste oplossing.
Een tevreden klant geeft voldoening, en dat is dan ook onze doelstelling.
Even snel een pakketje wegbrengen? Door ons uiterst flexibel en gemotiveerd personeel kunnen we vaak al binnen 15 minuten vertrekken.

Voor wegtransport binnen de EU bent u bij ons aan het juiste adres, Wij zorgen ervoor dat uw zending op een goede en professionele manier door heel Europa wordt vervoerd. Of het nu gaat om een doosje, pallet of een veelvoud hiervan, bij Eureka Logistiek is alles mogelijk.
Heeft u klanten in Amerika, Azië of waar ook ter wereld? Willen zij uw producten, maar weet u niet hoe u ze daar moet krijgen? Ook dan is de weg naar Eureka Logistiek de juiste.
Moet uw zending door de lucht of over het water, Eureka Logistiek verzorgt het gehele traject van thuis tot aan de klant, ook wat betreft de verzorging van de benodigde documenten.

Eureka Logistiek heeft op al u logistieke vragen een goed en geschikt antwoord.